HJEMMELAGET SJOKOLADE ISKREM

God Morgen! Jeg håper alle har hatt en fin start på dagen i dag før det har jeg i dag, jeg la meg ganske så tidlig i går kveld klokken var vel rund 21:30 når jeg gikk inn på rommet før å legge meg. Og i dag så våknet både jeg og samboeren min med at Saga hadde sovet hele natta og til klokken 06:30 i dag uten å våkne en eneste gang i natt, så alle våkenet med et stort SMIL på morgen kvisten i dag.
I dag så er Ole forn på jobb og godt er det når han har gått her hjemme siden jula så er det godt å få han litt ut av huset sånn at jeg og Saga kan kose oss i lag også slepper jeg og Ole å gå på hverandre hverdag, noe som sliter veldig mye på forholdet når vi skal trø på hverandre hele dagen. Ellers så skal Saga snart sove sin lur før dagen også skal vi se hva dagen bringer i dag, og det er snakk om at jeg skal finne på noe med ei vennine i dag.

SJOKOLADE ISKREMDU TRENGER!

1 EGGEHVITE
1DL SUKRIN LETT 
LITEN SKVETT VANN
2 DL FLØTE
2 SS KAKOPULVER
BRINGEBÆRFREMGANGSMÅTE

  • Først måler du opp alt av det tørre, etter det pisker du opp eggehviten til den blir stiv med en elektrisk visp (du kan også gjøre det før hånd men det tar minst 20 minutter det).
     
  • I mellom tiden du pisker eggehviten smelter du sukrin lett med 1-2 ss vann, og sukkerlaken heller du i en tynn stråle i eggehviten mens den piskes på svak hastihet også piskes den til den blir kald igjen og stiv.
     
  • Etter den er ferdig har du resten i den italienske marengsen og pisker godt sammen før at du putter den i ryseren, og der etter tar du hver 30 minutter og pisker den lett, sånn at den ikke får disse iskrystalene i isen så når den er blitt til softis kosistens så kan du bare putte i skåler og kose deg max. Og du kan pynte den med ferskebær eller frukt vist du vil det eller bare nyte den som den er.

#mat #oppskrift #hverdagskos
#mamma #mammablogg #gravid

4 kommentarer

Iselin Renée

20.03.2017 kl.10:09

Det så veldig godt ut :)

Vendelin Tuv Josefsen

20.03.2017 kl.10:57

Å det var det og ; )

Victoria Larsen

20.03.2017 kl.10:31

Ser nydelig ut!

Vendelin Tuv Josefsen

20.03.2017 kl.10:57

takk ;)

Skriv en ny kommentar

Vendelin Tuv Josefsen

Vendelin Tuv Josefsen

21, Porsanger

21år, Samboer 061111 Mamma til Saga Linnea 270116 Lillebror sin ankomst 290517 Foreverlivingvendelin@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits